Lohi-sipulikastike

Poista nahka lohesta ja paloittele se kuutioiksi.

Viipaloi sipulit.

Paista lohikuutiot ja sipulit pannulla.

Lisää ruokakerma ja creme fraiche.

Anna hautua hetki.

Mausta oman maun mukaan currylla, tinjamilla, mustapippurilla ja suolalla.

Tarjoile riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Elsikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 1600g3125kcal299g0g216g0g
Pakastevihannekset (Rainbow), annos 100g667g233kcal16g31.3g3.3g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)667g567kcal6.7g23.3g46.7g0g
Creme Fraiche, Ingman, 5%533g427kcal17.1g32g26.7g0g
Sipuli 293g89kcal3.7g14.1g0.6g5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7520g8881kcal685g201.4g586.6g10g
Valittu annoskoko3760g4441kcal342.5g100.7g293.3g5g
Annoskoko puolitettuna1880g2220kcal171.3g50.4g146.7g2.5g
Arvot/100g100g118kcal9.1g2.7g7.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73329