VAniljakiisseli

Riko kanamunan rakenne ja sekoita siihen maitotilkkaanliuoitetut perunajauhot.

Sekoita joukkoon loputkin ainekset.

Lämmitä liedellä kiehumispisteeseen koko ajan hämmentäen, ja nosta pois levyltä kun ensimmäiset kuplat ovat nousseet pintaan.

Tarjoile jäähtyneenä.

Kuoren syntymisen estät ripottelemalla päälle hieman sokeria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Jerkku69
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt3200g1472kcal102.4g153.6g48g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 120g402kcal0.1g97.9g0.1g1.7g
Sokeri 96g390kcal0g95.9g0g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g18g59kcal1.3g9.7g1.3g0.5g
Kanamuna,raaka (Kultamuna), annos 55g330g469kcal41.3g1g34g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7528g5582kcal290.2g716.2g166.8g4.4g
Valittu annoskoko3764g2791kcal145.1g358.1g83.4g2.2g
Annoskoko puolitettuna1882g1396kcal72.6g179.1g41.7g1.1g
Arvot/100g100g74kcal3.9g9.5g2.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382302