Jiiveen yrttibroiler

Leikkaa broilerin rinnat halki, saadaksesi litteät tasapaksut palat kaikista.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Sulata makuvoi pannulla ja lisää broilerit pannulle.

kypsennä keskilämmöllä, jottei mikään pääsisi palamaan.

Paista Broilereita molemmin puolin noin 3-4minuuttia tai kunnes ovat kypsiä.

Varo kypsentämästä yli jolloin fileet kuivuvat ja tulevat koviksi.

Nosta kypsät fileet tarjolle ja lusikoi loppu voi kastikkeeksi.

Ohje mukailtu Akseli Herlevin kirjasta Täydellä sydämellä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 2802g3002kcal647.3g0g42g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.7g2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Voi, 1 tl, 5 g420g3068kcal4.2g4.2g336.2g0g
Aurinkokuivattu tomaatti98g178kcal2.6g11.8g13.7g0g
Valkosipuli 84g91kcal6.6g13.7g0.5g1.8g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g56g26kcal0.8g4.1g0.7g1.7g
Kapris etikkaliemessä, Figaro56g17kcal1.2g2.4g0.3g1.8g
Sardiini, John West 90 g, oliiviöljyssä 90 g84g183kcal19.3g0.1g11.8g0g
Sardelli accuiughe in olio extravergine di oliva (Casa rinaldi), annos 10g84g546kcal25.2g0g33.6g0g
Kalamata Oliivi, vähäsuolainen (Amalthia s.a.), annos 100g70g80kcal0.6g4.4g7.1g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7532g14388kcal1415.8g82g891.8g15.4g
Valittu annoskoko3766g7194kcal707.9g41g445.9g7.7g
Annoskoko puolitettuna1883g3597kcal354g20.5g223g3.9g
Arvot/100g100g191kcal18.8g1.1g11.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334029