Inkiväärikaali

Valmista öljymarinadi lisäämällä oliiviöljyyn listassa olevat mausteet.

- Valkosipuli kannattaa puristaa ja inkivääri lisätä raasteena.

Sekoita suikaloitu kaali marinadiin ja anna oleutua pari tuntia.

Huom! Riippuen makumieltymyksistä, marinaadiin voi lisätä myös sitruunanmehua ja hyppysellisen muscovada-sokeria (tai käyttää makeaa soijaa).

Kaada kaali marinaadeineen kuumalle pannulle ja paista keskilämmöllä noin 10-15 min.

Parhaiten tähän lisäkkeeseen sopii joko varhaiskaali tai savoynkaali.

Mikäli käytät tavallista valkokaalia, suikaloi se erittäin ohueksi ja hauduta tarvittaessa pidempään.

Kaalin sekaan voi lisätä myös ihan pieniksi pilkottua paprikaa, se antaa mukavasti väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali3200g675kcal38.4g108.8g6.4g67.2g
Oliiviöljy 180g1592kcal0g0g180g0g
Inkivääri, tuore, silputtu40g32kcal0.7g7.1g0.3g0.8g
Valkosipuli 80g87kcal6.3g13g0.5g1.7g
Soijakastike 80g48kcal4.1g7.6g0.1g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Ruohosipuli, tuore160g43kcal2.2g6.1g1g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7536g4999kcal105.2g291.4g377.2g147.2g
Valittu annoskoko3768g2499kcal52.6g145.7g188.6g73.6g
Annoskoko puolitettuna1884g1250kcal26.3g72.9g94.3g36.8g
Arvot/100g100g66kcal1.4g3.9g5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117764