Rypsipossuwok

Paista liha kunnolla ja mausta mielen mukaan..

lihan pitää olla rapean ruskeaa..

lisää perunasipulisekoitus ja kun ovat sulaneet, laita kasvikset sekaan..

Paista kunnes kunnolla kypsä, mutta edelleen rapea.

Hyvää on!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Kelly81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas maustamaton lihasuikale (Hk), annos 200g1168g2336kcal233.6g0g151.8g0g
Oliiviöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Oivariini voimakassuolainen (punainen)36g245kcal0.4g0.4g27g0g
Perunasipulisekoitus 500g584g397kcal9.3g87g0.6g0g
Suolapähkinä 16g95kcal4g1.6g8g1.2g
Wokkivihannekset, itämainen, Rainbow1900g760kcal39.9g129.2g7.6g57g
Lihaliemikuutio Maggi44g123kcal4g3.1g10.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7536g8267kcal582.4g442.6g450.2g116.4g
Valittu annoskoko3768g4133kcal291.2g221.3g225.1g58.2g
Annoskoko puolitettuna1884g2067kcal145.6g110.7g112.6g29.1g
Arvot/100g100g110kcal7.7g5.9g6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264722