Maalaissalaatti

1 pussi salaattisekoitusta
6 kpl kananmunia
1 rkl salaatti kapriksia
1 kg perunoita
1/2 punasipuli

Sinappikastike
2 rkl sinappia
1 rkl valkoviinietikkaa
1 dl ruokaöljyä
suolaa
valkopippuria

Keitä kananmunia 6 1/2 minuuttia.

Jäähdytä ja kuori
Keitä perunat ja kuutioi.

Laita perunat ja kananmunat isolle vadille.

Laita joukkoon kaprikset
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja sekoita salaattisekoituksen kanssa.

Laita salaatti perunoiden päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 431 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salaattisekoitus (mm. rucola) (Aldi), annos 100g44g6.1kcal0.8g0.5g0.1g0g
Kananmuna, keitetty 72g103kcal9g0.2g7.4g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro3.3g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 219g166kcal4.1g33.8g0.4g2.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g8.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Sinappi 7g9kcal0.3g1g0.4g0.1g
Valkoviinietikka (Rajamäen)3.3g0.7kcal0g0.2g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 20g174kcal0g0g19.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana754g925kcal28.8g72.4g56g5g
Valittu annoskoko377g463kcal14.4g36.2g28g2.5g
Annoskoko puolitettuna189g231kcal7.2g18.1g14g1.3g
Arvot/100g100g123kcal3.8g9.6g7.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182174