Jauhelihapihvit

Silppua sipuli hienoksi, sekoita jauheliha, kermavili, kananmuna ja sipulisilppu taikinaksi.

Sidosaineeksi korppujauho.

Mausta haluamillasi mausteilla, (Esim.

Yrttimauste, jauhelihamauste, mustapippuri, grillausmauste).

Pyöritä palloiksi pellille leivinpaperin päälle, paina pallot kuopallle vaikkapa juomalasin pohjalla.

Laita kuoppaan tomaattiviipale ja juustokuutioita haluamastasi juustosta.

Paista 200 asteessa parikymmentä minuuttia

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha167g277kcal31.7g0g16.7g0g
Sipuli 23g6.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 83g110kcal2.2g2.7g10g0g
Kananmuna 50g(kpl)42g53kcal4.6g0.1g3.8g0g
Korppujauho 21g76kcal2.2g15.6g0.2g1.1g
Tomaatti, tuore42g8.5kcal0.3g1.6g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana755g1064kcal82.6g42.2g61.6g4.2g
Valittu annoskoko378g532kcal41.3g21.1g30.8g2.1g
Annoskoko puolitettuna189g266kcal20.7g10.6g15.4g1.1g
Arvot/100g100g141kcal10.9g5.6g8.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=392425