Kuitupitoinen pizza

Sekoita jauhot, hiiva ja suola.

Sekoita seos 42-asteiseen veteen.

Lisää lopuksi öljy.

Vaivaa taikina tasaiseksi ja levitä pellille.

Päälle ketsupit, kastikkeet ja täytteet oman maun mukaan.

Uunissa 250 asteessa n. 12-14 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Timppari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Erikoisvehnäjauho (Sunnuntai), annos 2000g26g92kcal3.1g18.6g0.6g0.8g
Ruisjauho Pirkka22g66kcal2.1g13.1g0.4g3.2g
3-viljan sämpyläjauho, Pirkka45g155kcal5.8g29.7g1.2g1.8g
Kuivahiiva, annos 11g2.7g10kcal1.2g1.1g0.2g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Vesi58g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g11g101kcal0g0g11.2g0g
Heinz ketsuppi23g23kcal0.2g5.4g0g0g
Chilikastike (Hp)3.7g5kcal0g1.2g0g0g
Savuliharouhe, Savupojat, 350g /paketti83g115kcal14.8g0.8g4.1g0g
Ananaspalat ananasmehussa, Pirkka34g19kcal0.1g4.7g0g0.4g
Aurajuusto (Valio), annos 17g20g68kcal4g0g5.8g0g
Valio kevyempi pizzajuusto 17%50g142kcal15.5g0g8.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana755g1593kcal93.6g149.2g64g12.4g
Valittu annoskoko377g797kcal46.8g74.6g32g6.2g
Annoskoko puolitettuna189g398kcal23.4g37.3g16g3.1g
Arvot/100g100g211kcal12.4g19.8g8.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99890