Nakkisoppa kinkulla

Hauduta porkkanapaloja osassa vedestä kunnes ovat hieman pehmenneet.

Lisää loppu vesi, viipaloidut perunat ja liemikuutiot sekä pippurit.

Hauduta.

Lopuksi lisää nakit ja kinkkukuutiot (halutessasi voit ruskistaa niitä pannulla ilman rasvaa).

Hauduta vielä 5 min. Ketsuppia voi lisätä myös liemeen mausteeksi!

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Kimbbaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g38g11kcal0.2g2.2g0.1g0.9g
Peruna, vanha, kuorittu 69g52kcal1.3g10.7g0.1g0.7g
Kasvisliemikuutio 1.4g4.2kcal0.1g0.2g0.3g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala1.4g3.9kcal0.3g0.1g0.3g0g
Kevyt perhenakki,kuoreton (Atria), annos 28g63g100kcal6.1g4.8g6.1g0.4g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g19g24kcal2.1g0.3g1.7g0g
Vesi188g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana756g391kcal20.2g36.6g17.2g4g
Valittu annoskoko378g195kcal10.1g18.3g8.6g2g
Annoskoko puolitettuna189g98kcal5.1g9.2g4.3g1g
Arvot/100g100g52kcal2.7g4.8g2.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96530