Pannukakku - jauheliha-aurajuusto-sipuli-oltermanni

Pannukakkupohja

8 dl maitoa
4 munaa
4 dl jauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
20 g juoksevaa margariinia

Täytteeksi
400 g jauhalihaa
1 pieni sipuli
pala purjosipulia
60 g aurajuustoa
100 g juustoraastetta (Oltermanni)

Margariini taikinassa tekee pinnan rapeammaksi, mutta voi jättää poiskin.

Leivinpaperi pellille, voitelu auttaa pannukakun irtoamisessa.

Anna taikinan turvota 1/2 tuntia, ennen paistamista.

Pohjaa voi paistaa hetken, ennen kuin laittaa täytteen.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 1607g732kcal48.2g77.1g24.1g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g402g570kcal50.2g1.2g41.4g0g
Puolikarkea vehnäjauho (Rainbow), annos 100g522g1828kcal67.9g365.5g11g0g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Margariini, Flora Kevyt 40%, 5g, 1tl (400g paketti)40g153kcal0.2g2.6g16.1g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 803g1109kcal150.6g0g56.2g0g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Purjosipuli 40g9kcal0.7g1g0.1g0.8g
Aurajuusto (Valio), annos 17g121g410kcal24.1g0g34.9g0g
Oltermanni 17%161g434kcal48.2g0g27.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7552g10558kcal782.8g908.2g422.4g3.8g
Valittu annoskoko3776g5279kcal391.4g454.1g211.2g1.9g
Annoskoko puolitettuna1888g2640kcal195.7g227.1g105.6g1g
Arvot/100g100g140kcal10.4g12g5.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147506