Rypsipossuwok

Paista liha kunnolla ja mausta mielen mukaan..

lihan pitää olla rapean ruskeaa..

lisää perunasipulisekoitus ja kun ovat sulaneet, laita kasvikset sekaan..

Paista kunnes kunnolla kypsä, mutta edelleen rapea.

Hyvää on!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Kelly81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas maustamaton lihasuikale (Hk), annos 200g1171g2341kcal234.1g0g152.2g0g
Oliiviöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Oivariini voimakassuolainen (punainen)36g245kcal0.4g0.4g27.1g0g
Perunasipulisekoitus 500g585g398kcal9.4g87.2g0.6g0g
Suolapähkinä 16g96kcal4g1.6g8g1.2g
Wokkivihannekset, itämainen, Rainbow1904g762kcal40g129.5g7.6g57.1g
Lihaliemikuutio Maggi44g124kcal4g3.1g10.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7552g8284kcal583.8g443.6g451.2g116.6g
Valittu annoskoko3776g4142kcal291.9g221.8g225.6g58.3g
Annoskoko puolitettuna1888g2071kcal146g110.9g112.8g29.2g
Arvot/100g100g110kcal7.7g5.9g6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264722