Raparperi-omenapiirakka

Vaahdota voi ja sokeri, lisää muna, vatkaa kuohkeaksi.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi.

Painele voideltuun vuokaan ja reunoille.

Pilko raparperi ja omena pieniksi paloiksi, sekoita kaneli, perunaj.

ja sokeri sekaan.

Laita vuokaan pohjan päälle.

"nypi" pehmeä voi, kaurahiutaleet, sokeri ja vehnäjauho murumaiseksi seokseksi ja ripottele pinnalle.

Paista 200c n. 20 min.

äärettömän hyvää vaniljakastikkeen kanssa!! :)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Liiko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 400g2898kcal4.8g1.6g324.8g0g
Sokeri 226g919kcal0g226.2g0g0g
Kananmuna, paistettu 147g296kcal18.7g0.5g24.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 519g1782kcal52.9g363.5g6.2g18.2g
Leivinjauhe 13g23kcal0.7g5g0g0.1g
Raparperi 533g179kcal3.7g29.3g0.5g7.5g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 533g206kcal0.9g43.5g0.5g8g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g40g145kcal1.4g31.8g1.4g0g
Sokeri 107g432kcal0g106.4g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 24g80kcal0g19.6g0g0.3g
Iso Kaurahiutale Myllyn Paras 40 g533g1864kcal74.6g298.3g39.9g53.3g
Voi 266g1932kcal3.2g1.1g216.5g0g
Sokeri 170g690kcal0g169.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 266g914kcal27.1g186.4g3.2g9.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7552g24722kcal376g2965.8g1235.4g193.4g
Valittu annoskoko3776g12361kcal188g1482.9g617.7g96.7g
Annoskoko puolitettuna1888g6181kcal94g741.5g308.9g48.4g
Arvot/100g100g327kcal5g39.3g16.4g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293790