Hunajaporkkanat, Maidoton, Gluteeniton

500 g porkkanoita
3 rkl Keiju kasvirasvaa (maidoton)
suolaa
2 rkl hunajaa

Pese ja kuori porkkanat.

Leikkaa ne vinottain n. sentin paksuiksi viipaleiksi.

Sulata Keiju paistokasarissa.

Lisää porkkanat ja hyppysellinen ruususuolaa.

Kuullota keskilämmöllä n. 10 minuuttia.

Valuta porkkanoille hunaja.

Anna porkkanoitten hetki karamellisoitua hiukan kuumemmalla levyllä.

Siirrä hunajaporkkanat broilerirullien viereen uuniin vielä 10 minuutiksi.

Herkuttele.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Marjusaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, raaka , annos 100g3214g1061kcal19.3g180g6.4g80.3g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)289g1822kcal0g0g202.5g0g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 257g849kcal1.3g207.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7552g7464kcal41.2g775.4g417.8g160.6g
Valittu annoskoko3776g3732kcal20.6g387.7g208.9g80.3g
Annoskoko puolitettuna1888g1866kcal10.3g193.9g104.5g40.2g
Arvot/100g100g99kcal0.5g10.3g5.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=402498