Herkkutattimunakas

Pilko herkkutatti ja sipulit ja paista voissa pannulla.

Lisää munakasmassa(kananmunat ja rasvatonmaito).

Vetele massa reunoilta keskelle päin muutamia kertoja.

Lisää raasteena pecorino juusto pinnalle ja laita kansi päälle.

Anna kypsyä loppuun .
Mausta suolalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Tahvo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkutatti, 100 g58g13kcal1.9g0.6g0.3g3.5g
Sipuli 23g7kcal0.3g1.1g0g0.4g
Kananmuna kuorineen punnittu 175g219kcal19.2g0.5g15.8g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen44g14kcal1.4g2.1g0g0g
Pecorino romano (Castelli), annos 50g73g289kcal16g0g24g0g
Voi 3.5g25kcal0g0g2.8g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana756g1137kcal77.6g8.6g85.8g7.8g
Valittu annoskoko378g569kcal38.8g4.3g42.9g3.9g
Annoskoko puolitettuna189g284kcal19.4g2.2g21.5g2g
Arvot/100g100g150kcal10.3g1.1g11.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244705