Pannari (Devo Pern)

HUOM! Devo Pernin pannari ei ole hätähousuille!

Kuivat ainekset sekoitetaan ensin keskenään ja maito lisätään 2dl:n erissä hyvin sekoittaen.

Lisää vielä rasva ja anna taikinan turvota vähintään puolisen tuntia.

Lisää munat ja turvota vielä vähintään puoli tuntia.

Taikina uunipeltiin leivinpaperille ja uuniin 200 asteeseen noin 25 minuutiksi.

Jos jostain syystä on posketon kiire, kannattaa laistaa vain jälkimmäisestä turvotuksesta.

Mitä pidemmät turvotusajat, sitä isommat "tissit"!

Meillä reseptiin kätkeytyy maidoksi laktoositon kevytmaitojuoma ja voisulaksi laktoositon Oivariini.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 65g223kcal6.6g45.5g0.8g2.3g
Sokeri 43g173kcal0g42.5g0g0g
Leivinjauhe 1.3g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3g12kcal0g3g0g0g
Laktoositon maitojuoma (Valio), annos 200g200g78kcal6.6g6.2g3g0g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Oivariini, laktoositon (Valio), annos 5g25g170kcal0.3g0.3g18.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana756g1433kcal37.6g196.2g53.6g4.6g
Valittu annoskoko378g717kcal18.8g98.1g26.8g2.3g
Annoskoko puolitettuna189g358kcal9.4g49.1g13.4g1.2g
Arvot/100g100g190kcal5g25.9g7.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249655