Kanakeitto broiskusta

Keittoveden kiehuessa lisää sekaan pakasteet kanaliemikuution kera ja paista broilerisuikaleet rypsiöljyssä.

Muutaman minuutin juuresten ja maissin kiehuttua lisää veteen nuudelit, broiskun pitäisi olla tässä vaiheessa muutamia minuutteja vaille valmis.

Kun nuudelit näyttävät turvonneen, lisää ruokakerma ja broisku.

Mausta mieleiseksesi (chili, curry, paprika...)! Reseptin nuudelit on valittu tuotehausta tumpelon logiikalla: nuudelit ilman keitinvettä ja öljyä >> jos joku tietää OIKEAN metodin nuudelipussin pelkän nuudeliosuuden kalorimäärälle ja P/H/R-osuudelle, kertokaa ihmeessä! Kamalasti on vaihtoehtoja valmiille keitolle ja pelkälle kuiva-ainekselle, eikä nuudelipussissa ole kuin valmiin keiton ravintosisältö :(

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Knorr kanaliemikuutio 0,4% rasvaa valmiissa liemessä (Knorr), annos 10g1.9g4.9kcal0.2g0.2g0.4g0g
Ruokakerma kevyt 4% (Rainbow), annos 200g38g23kcal0.3g2g1.5g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 188g0kcal0g0g0g0g
Apetit maissi, 200 g/pss38g47kcal1.1g9.6g0.3g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g34g10kcal0.4g1.6g0.1g1g
Kananpojan fileesuikale, hunajamarinoitu (Kariniemen), annos 450g56g68kcal10.1g1g2.5g0g
Nuudelit (Mama), annos 90g21g15kcal0.4g1.9g0.6g0g
Rypsiöljy 2.6g23kcal0g0g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana756g377kcal25g32.6g16g2.2g
Valittu annoskoko378g189kcal12.5g16.3g8g1.1g
Annoskoko puolitettuna189g94kcal6.3g8.2g4g0.6g
Arvot/100g100g50kcal3.3g4.3g2.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249674