Kana-pesto-pasta

Keitä pasta

Ruskista kananpojan maustamattomat suikaleet oliiviöljyssä.

Paista silputtu sipuli, suikaloitu paprika kanasuikaleiden ohessa, lopussa lisää jäiset herneet, lisää pasta ja sekoita pesto joukkoon.

Mausta pippurilla ja haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Mama11
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)150g167kcal34.6g0g3g0g
Paprika keskiarvo 23g6.4kcal0.2g1g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Herne 32g22kcal1.6g3g0.1g1g
Oliiviöljy 3.8g33kcal0g0g3.8g0g
Pesto, punainen Eldorado38g185kcal2g4.3g17.8g0g
Täysjyväpasta keittämätön (Pirkka), annos 75g94g310kcal11.3g63.9g1.8g6.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana756g1469kcal100.4g148g53.4g16.8g
Valittu annoskoko378g735kcal50.2g74g26.7g8.4g
Annoskoko puolitettuna189g367kcal25.1g37g13.4g4.2g
Arvot/100g100g194kcal13.3g19.6g7.1g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275615