Kanttarellit alla carbonara

1 iso sipuli
n. 1 dl kanttarelleja
n. 1 dl poutun savusuikale-kinkkua
3 kananmunankeltuaista
3 rkl parmesaanijuustoraastetta
mausteeksi suolaa ja mustapippuria

Lisukkeeksi esim.

kokojyväpastaa, penne-pasta sopii tähän kastikkeeseen erinomaisesti!
Jos haluat oikein nautiskella voit koristella annoksen parmesanlastuilla, mutta tästä tulee tietenkin bonus-kaloreita!

1. Kuullota sipuli, lisää kinkkusuikaleet ja sienet, ruskista kevyesti
2. Mausta
3. Jos syöt pastan kanssa, sekoita nyt kastike keitetyn pastan joukkoon (muutoin keltuaiset suoraan kastikkeeseen)
Tarkista maku
4. Lisää keltuaiset ruokaan kokoajan sekoittaen
5. Ripottele joukkoon parmesaani ja sekoita vielä kevyesti

Buon appetito!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Desp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Kinkkusuikale, Portti120g149kcal20.3g0.5g8.4g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g149g36kcal2.7g4.5g0.7g2.8g
Keltuainen, 20g, annos 20g4.5g2.9kcal0.2g0g1.1g0g
Parmesan formaggio da pasta30g137kcal12g0g9.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana756g690kcal72.4g17.2g40.4g8.2g
Valittu annoskoko378g345kcal36.2g8.6g20.2g4.1g
Annoskoko puolitettuna189g173kcal18.1g4.3g10.1g2.1g
Arvot/100g100g91kcal9.6g2.3g5.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369238