Tonnikalalasagne

Kuumenna tomaattimurska, lisää joukkoon tonnikala, herkkusienet ja haluamiasi mausteita (itse käytän mustapippuria, suolaa, basilikaa ja oreganoa).

Kuumenna toisessa kattilassa maito, sulata joukkoon raastettu juusto ja lisää hieman maizenaa (1 rkl tms.).

Mausta valkopippurilla ja suolalla tai haluamillasi mausteilla.

Lado vuokaa ensin tomaattikastike, sitten pastalevyjä ja tämän jälkeen juustokastike.

Toista niin kauan, että kaikki on käytetty.

Paista 200 asteisessa uunissa alatasolla 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulitomaattimurska (Pirkka)125g53kcal2g10.8g0.1g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]25g83kcal6.8g0g6g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 75g20kcal2.5g2.3g0g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras30g105kcal3.9g21g0.5g0.9g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)75g123kcal18.8g0.7g5g0g
Herkkusieni säilyke 48g8.1kcal1g0.1g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana756g783kcal70g69.8g23.4g4g
Valittu annoskoko378g392kcal35g34.9g11.7g2g
Annoskoko puolitettuna189g196kcal17.5g17.5g5.9g1g
Arvot/100g100g104kcal9.3g9.2g3.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90647