Bratwurs keitto (karpisti)

Keitä vesi kiehuvaksi.

Lisää laakerinlehti (2 kpl), maustepipputi (8-12 kpl), kuivattu timjami (1 tl) ja suola (1 tl) sekä keittojuurekset.

Keitä noin 3 min ja lisää Bratwurs pienittynä.

Keitä vielä 5 - 10 min tai kunnes juurekset ovat kypsyneet.

Ei Karppaajat voit huomioida keittämällä eri kattilassa pari perunaa pienittynä ja lisäämällä ne keittoon Karppaajien otettua oman annoksensa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 606 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fränkische bratwurst (Dulano), annos 59g73g215kcal10.2g0.7g19g0.4g
Isot keittojuurekset rainbow (Rainbow), annos 450g94g24kcal1g2.9g0.2g0g
Maustepippuri, annos 1g2.5g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 208g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana757g479kcal22.4g7.2g38.4g0.8g
Valittu annoskoko379g240kcal11.2g3.6g19.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna189g120kcal5.6g1.8g9.6g0.2g
Arvot/100g100g63kcal3g1g5.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365421