Katkarapupasta

150 grammaa spagettia
200 grammaa tuorejuustoa
250 grammaa pakastettuja katkarapuja
0,5 tl sitruunapippuria
1 tl suolaa

Valmistusaika 15 min

Nosta tuorejuusto pöydälle lämpenemään.

Keitä spagetti paketin ohjeen mukaan, valuta kypsät spagetit lävikössä.

Sulata tuorejuusto samassa kattilassa jossa juuri keitit spagetit.

Kun tuorejuusto on sulanut lisää katkaravut ja sitruunapippuri sekä suola.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia Light tuorejuusto125g238kcal9.8g4.3g20g0g
Katkarapu, rainbow157g157kcal36g0g1.4g0g
Suola, annos 3g3.1g0kcal0g0g0g0g
Keitetty, tumma makaroni 100g94g99kcal3.3g19g0.9g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana757g986kcal98.2g46.6g44.6g3.8g
Valittu annoskoko379g493kcal49.1g23.3g22.3g1.9g
Annoskoko puolitettuna189g247kcal24.6g11.7g11.2g1g
Arvot/100g100g130kcal13g6.2g5.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387265