Purjoperunakeitto

Perunoita 700g
purjoa 450g
vettä 1 litra
maustamiseen:
suola
valkosipuli
mustapippuri
chilipalko
basilika

Pestyt, pilkotut perunat ja purjo sekä mausteet keitetään n 20-30 min pehmeiksi ja soseutetaan.

Lisää keittolautaselliselle raejuustoa tai tuorejuustoa makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Tuulasinikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1752g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1227g736kcal18.4g159.5g1.2g11g
Purjosipuli 789g181kcal14.3g18.9g1.6g16.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g12g13kcal1g2g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7560g1859kcal67.4g360.8g5.8g55.6g
Valittu annoskoko3780g929kcal33.7g180.4g2.9g27.8g
Annoskoko puolitettuna1890g465kcal16.9g90.2g1.5g13.9g
Arvot/100g100g25kcal0.9g4.8g0.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=162850