Täytetyt paprikat

Kuori paprika ja höyrytä se 10 minuuttia kattilassa.

Keitä riisi

Kuullota sipuli, lisää paprika, keitetty riisi ja tonnikalat

Täytä paprikat, päälle juustodippi ja raaste

Uuniin 10 minuutiksi ja valmis!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Kristakukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Paprika keskiarvo 640g183kcal6g27.4g2.6g12.2g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)1000g1220kcal22g272g3g8g
Tonnikala ( chilikastikkeessa pirkka )740g1036kcal96.2g48.1g51.8g0g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)600g984kcal150g5.4g39.6g0g
Juustodippi, Pirkka 300g400g520kcal12.4g6.8g49.2g0g
Juusto, kermajuusto, pirkka200g780kcal48g2g64g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7560g9554kcal674.4g742.6g421.2g47.2g
Valittu annoskoko3780g4777kcal337.2g371.3g210.6g23.6g
Annoskoko puolitettuna1890g2389kcal168.6g185.7g105.3g11.8g
Arvot/100g100g126kcal8.9g9.8g5.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283887