Välimeren kalasoppa

HUOM KÄYTIN TÄHÄN PIRKAN TURSKA KUUTIOITA, MUTTA EN LÖYTÄNYT LASKURISTA K.O. TUOTETTA NIIN SIKSI OHJEESSA LUKEE TURSKAA TUOREENA :)
MUTTA KUUTIOT ON HELPOMPIA ;)

Kuullota oliiviöljyssä paprika ja sipuli pilkottuna oman maun mukaisiksi paloiksi.

ruskista/paista kalakuutioita pannulla.

Sekoita ainesosat keskenään kattilaan ja lisää tomaattimurska ja vesi.

lisää tuorejuusto ja mausta yrteillä (basilika, oregano, valkosipuli.)
Kanelia lisäämällä joukkoon saa kivasti kreikka fiilistä :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Hannajii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka kalakuutiot (Pirkka), annos 300g600g552kcal114g0g6g0g
Turska tuore suolattu (Ubago), annos 224g600g522kcal75g6g18g0g
Chili Tomaattimurska (Pirkka), annos 500g780g273kcal12.5g53.8g0.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 1000g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Paprika keltainen 400g121kcal3.8g20.4g0.8g8g
Maustamaton kevyt tuorejuusto (Pirkka), annos 400g160g272kcal28.8g1.6g16g0g
Oliiviöljy 40g354kcal0g0g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7560g4294kcal473.4g182.8g164g22.8g
Valittu annoskoko3780g2147kcal236.7g91.4g82g11.4g
Annoskoko puolitettuna1890g1074kcal118.4g45.7g41g5.7g
Arvot/100g100g57kcal6.3g2.4g2.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=327920