Meksikolainen lihaperunalaatikko

7 keskikokoista kiinteää perunaa
1 iso sipuli
2 tomaattia
400g 10% paistijauhelihaa
El paso Chunky Salsa Medium -purkki (maun mukaan saa olla mild tai hot)
El paso Fajitas mausteseos-pussi
1tl öljyä
(juustoraastetta)

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää fajitas-mausteseos ja salsa.

Kuori ja viipaloi perunat, tomaatit ja sipuli.

Kerrosta ainekset vuokaan aloittaen ja lopettaen jauhelihalla, keskimmäiseen kerrokseen tulee sipuli ja tomaatit.

Ripottele halutessasi pinnalle hieman juustoraastetta ja peitä vuoka foliolla.

Paista uunissa 200 asteessa n. 1h 20min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1120g1859kcal212.8g0g112g0g
Sipuli (kuorittu)196g53kcal2.5g9.4g0.4g3.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g700g142kcal4.2g26.6g2.1g9.8g
Rypsiöljy 28g248kcal0g0g28g0g
Salsa Old El Paso Thick ´n Chunky Hot560g196kcal7.3g33.6g1.7g8.4g
Peruna, keskikokoinen 60g1176g706kcal17.6g152.9g1.2g10.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7560g6407kcal488.8g445g290.8g64.2g
Valittu annoskoko3780g3203kcal244.4g222.5g145.4g32.1g
Annoskoko puolitettuna1890g1602kcal122.2g111.3g72.7g16.1g
Arvot/100g100g85kcal6.5g5.9g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96320