Savulohikeitto

Kilo perunoita kuorittuna paloiksi kiehumaan suolalla maustettuun veteen.

Kolme sipulia lohkoina mukaan.

Mausteeksi muutama maustepippuri.

Kun perunat kypsyneet niin lohipalat (550 g) joukkoon ja maustetaan purkilla arlan (200 g) ruokakermaa kalalle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 337 grammaa

Phanneles

Phanneles sanoi...

Annoksia n. 11 kpl a 230 g

maanantai 04.05.2015 klo 17:51

AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 113g85kcal2.1g17.3g0.2g1.1g
Sipuli (kuorittu)14g3.6kcal0.2g0.6g0g0.2g
Savukirjolohifilee (Pirkka), annos 100g62g124kcal10.5g1.3g8g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%23g36kcal0.6g0.6g3.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 169g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana758g497kcal26.8g39.6g23.2g2.6g
Valittu annoskoko379g249kcal13.4g19.8g11.6g1.3g
Annoskoko puolitettuna190g124kcal6.7g9.9g5.8g0.7g
Arvot/100g100g66kcal3.5g5.2g3.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=460395