Soijarouhekastike (rouhe+tomaattimurska+paprika+ruokakerma)

1. Keitä soijarouhe pakkauksen ohjene mukaan (n. 10-15min) Laita mukaan mausteita (suolaa, oreganoa yms. mitä kaapista löytyy) tai kasvisleimikuutio.

2. Silppua sipuli, kuullota se ja hienonna/purista v. sipulin kynnet joukkoon.

Siivilöi soijarouhemössö ja iske se pannulle myös.

Kuutioi paprika sekaan.

Lisää mausteita! Jauhelihamauste on mainio.

Mausta niiku maustaisit jauhelihaa.

3. Paistele mössöä vähän aikaa, ja sitten laita tomaattimurska ja kerma joukkoon.

Anna kiehua hiljalleen n. 10min.

Maistele, haistele ja iske joukkoon mitä mieleen tulee (sinappi, ketsuppi yms)

4. Tarjoa pastan tai perunan kanssa :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Riitasointu1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, tumma (Reformi), annos 100g75g203kcal45.8g2.6g1.1g12.8g
Tomaattimurska 150g44kcal0.8g7.9g0.3g2.8g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Paprika punainen 56g17kcal0.5g2.5g0.2g1.1g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)75g120kcal2g2g11.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.5g4.7kcal0.4g0.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana759g786kcal99.4g33.2g25.8g34.2g
Valittu annoskoko379g393kcal49.7g16.6g12.9g17.1g
Annoskoko puolitettuna190g197kcal24.9g8.3g6.5g8.6g
Arvot/100g100g104kcal13.1g4.4g3.4g4.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129188