Aurajuustopunajuurivuoka

Keitä ja kuori punajuuret.

Raasta kypsät.

Kuullota sipuli pannulla.

Sekoita kaikki aineet keskenään ja laita uunivuokaan.

Paista 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri, keitetty, suolaa 251g98kcal2.6g17.6g0.5g6.4g
Aurajuusto25g85kcal5g0g7.3g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.5g23kcal0g0g2.5g0g
Partaäijä-jogurtti (turkkilainen)25g31kcal0.8g1.1g2.5g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 38g17kcal1.1g1.8g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana759g560kcal23g43.4g29.8g13.6g
Valittu annoskoko379g280kcal11.5g21.7g14.9g6.8g
Annoskoko puolitettuna190g140kcal5.8g10.9g7.5g3.4g
Arvot/100g100g74kcal3g5.7g3.9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=159217