Chili-tomaatti possupata

Pilko aineet, reiluhkoiksi paloiksi.

Ruskista lihat pannulla, lisää sipuli, valkosipuli ja paprikat, pyöräytä muutaman kerran ja lisää chili-tomaattimurska, vesi ja porkkanat.

Kaada kannelliseen uunipataan ja työnnä uuniin reiluksi tunniksi.

Tarjoile keitetyn riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Akselina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale, marinoitu100g200kcal13g2.9g16g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)92g32kcal0.9g6.4g0.5g1.3g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Paprika, punainen20g5.1kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Paprika vihreä 20g4.2kcal0.2g0.5g0.1g0.4g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 62g20kcal0.4g3.5g0.1g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana759g550kcal31g32.8g33.8g8.6g
Valittu annoskoko380g275kcal15.5g16.4g16.9g4.3g
Annoskoko puolitettuna190g138kcal7.8g8.2g8.5g2.2g
Arvot/100g100g73kcal4.1g4.3g4.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197889