Hernekeitto

Liota herneet 2 litrassa vettä yön yli.
Kun alat keittää soppaa, lisää joukkoon laakerinlehtiä, kokonaisia maustepippureita, liemikuutiot ja porkkanat ja sipulit.

Keitä 2 tuntia, lisää vielä vettä 0,5 litraa.

Lisää kinkut.

Lisää lopuksi kerma ja anna vielä hetken hautua.

Tarkista suola.

Nautiskele.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 434 grammaa

Kimbbaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne, kuivattu, Rainbow44g124kcal7.8g27.8g0.4g4.4g
Palvikinkku HK 3%53g53kcal9.5g0.3g1.6g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)31g49kcal0.8g0.8g4.6g0g
Vesi219g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.7kcal0g0g0.1g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.1g3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g22g6.1kcal0.1g1.3g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)11g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana760g475kcal36.8g61.6g13.8g10.2g
Valittu annoskoko380g238kcal18.4g30.8g6.9g5.1g
Annoskoko puolitettuna190g119kcal9.2g15.4g3.5g2.6g
Arvot/100g100g63kcal4.8g8.1g1.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281380