Kuorrutettu lihamureke

Lisäksi 1 tl paprikajauhetta, mustapippuria

Kaada kulhoon sipulikeittoainekset, korppujauhot ja kermaviili, anna turvota noin 5 minuuttia.

Sekoita joukkoon muna, mausteet ja jauheliha.

Vaivaa massa tasaiseksi.

Voitele uunivuoka ja viipaloi tomaatit.

Levitä murekeseos vuokaan.

Asettele pinnalle tomaattiviipaleet ja levitä päälle basilikasilppu.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia.

Levitä pinnalle juustoraaste ja kypsennä edelleen 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikeitto, Knorr, 56g jauhetta168g453kcal12.6g82.2g8.4g8.4g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g97g360kcal13.5g70.5g2.4g4g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%599g359kcal19.2g42.5g12g0g
Kananmuna kuoreton 165g235kcal20.6g0.5g16.9g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1497g2485kcal284.4g0g149.7g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g674g137kcal4g25.6g2g9.4g
Basilika, tuore299g120kcal9.3g15g2.4g11.7g
Juustoraaste, oltermanni (Valio), annos 75g299g1018kcal74.9g0g80.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7596g10333kcal877g472.6g549.2g67g
Valittu annoskoko3798g5167kcal438.5g236.3g274.6g33.5g
Annoskoko puolitettuna1899g2583kcal219.3g118.2g137.3g16.8g
Arvot/100g100g136kcal11.5g6.2g7.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87159