Herkkumakaronlaatikko a la Maire

Laita makaronit kiehumaan suolalla maustettuunveteen ja uuni lämpiämään 200C.

Paahda jauheliha silputunsipulinkera.

Ota iso kulho, jossa sekoitat tomaattimurskat, smetanat, murskatut valkosipulit, musta ja valkopippurirouheet lihaseoksen sekä puolet juustoraasteesta.

Suolaa2-3 tl.
Laita isoon vuokaan vuorotellen makaronia ja lihaseosta päälimmäiseksi
100g juustraastetta.

Uuniin noin tunniksi

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Singoalla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha13g21kcal2.4g0g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 5.5g5.3kcal0.2g1.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 13g3.7kcal0.1g0.7g0g0.2g
Smetana, rasvaa n. 40 % 3.1g12kcal0.1g0.1g1.3g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Juustoraaste emmental punaleima3.1g12kcal0.9g0g0.9g0g
Mineraalisuola keskiarvo 0.2g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana76g109kcal7.4g3.8g7g0.6g
Valittu annoskoko38g55kcal3.7g1.9g3.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna19g27kcal1.9g1g1.8g0.2g
Arvot/100g100g144kcal9.8g5g9.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=449429