Rinkutinkun jauhelihaperunapata

Paistetaan jauheliha, kuoritaan ja pilkotaan perunat ja porkkanat viipaleiksi.

Ladotaan uuni pataan vuorotellen kerroksittain.

Tehdään lihaliemi ja kaadetaan vuokaan.

Lisätään vielä vettä niin paljon, että ainekset juuri ja juuri peittyvät.

Haudutetaan uunissa n. 200 astetta, kunnes ruoka on ihanan pehmeää ja kypsää.

Ruoassa voi käyttää lempimausteitaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1622 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g12g3.3kcal0.1g0.7g0g0.3g
Peruna, keskikokoinen 60g16g10kcal0.2g2.1g0g0.1g
Paistijauheliha 10%9g16kcal1.9g0g0.9g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.5g1.4kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana76g61kcal4.4g5.6g2g0.8g
Valittu annoskoko38g30kcal2.2g2.8g1g0.4g
Annoskoko puolitettuna19g15kcal1.1g1.4g0.5g0.2g
Arvot/100g100g80kcal5.8g7.4g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244631