Tonnikala-kesäkurpitsakastike

1. kuullota sipuli ja valkosipuli
2. lisää pannulle raastettu kesäkurpitsa ja valutettu tonnikala.

Paista hetki.

3. Lisää paseerattu tomaatti ja anna kiehahtaa.

Mausta suolalla, mustapippurilla ja basilikalla.

4. Lopuksi lisää ruokakermaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 11g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Tonnikala öljyssä 8.2g16kcal2.2g0g0.7g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g11g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%5.5g8.8kcal0.1g0.1g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana76g60kcal5g2g3g0.2g
Valittu annoskoko38g30kcal2.5g1g1.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna19g15kcal1.3g0.5g0.8g0.1g
Arvot/100g100g79kcal6.5g2.6g3.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149730