Kaalikeitto

Paista sipulit ja ruskista jauheliha, mausta maun mukaan.

Pilko kaali ja laita kattilaan vettä maun mukaan + kasvisliemikuutio.

Keitä kaali kypsäksi ja lisää jauheliha-sipulimössö sekaan.

Nettohiilarit 1.1 g/100 g . Huom! paino on raaka-aineiden paino ILMAN vettä.

Yksi lautasellinen siis n. 174 g.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali25g5.2kcal0.3g0.8g0g0.5g
Jauheliha, sika-nauta 11g24kcal1.9g0g1.9g0g
Sipuli (kuorittu)2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.4g0.9kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana76g62kcal4.4g1.8g4g1g
Valittu annoskoko38g31kcal2.2g0.9g2g0.5g
Annoskoko puolitettuna19g16kcal1.1g0.5g1g0.3g
Arvot/100g100g81kcal5.8g2.4g5.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188213