Tonnikalatahna

Sekoita kaksi purkkia valutettua tonnikalaa ja purkillinen ranskankermaa.

Mausta ripauksella mustapippuria, yrttisuolaa ja halutessasi esim.

valkosipulilla, yrteillä tms.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 27g51kcal7.3g0g2.4g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 11g19kcal0.2g0.3g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana76g141kcal15g0.6g8.6g0g
Valittu annoskoko38g71kcal7.5g0.3g4.3g0g
Annoskoko puolitettuna19g35kcal3.8g0.2g2.2g0g
Arvot/100g100g186kcal19.7g0.8g11.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=360860