Banaanipannari

Tee pannaritaikinanormaalisti, anna turvota.

Paista voidellulla Teema-paistinvadilla 225 asteessa 10 minuuttia.

Katkaise ja puolita banaanit.

Levitä banaanit pannarin päälle, ripottele sokeri pinnalle ja valuta sulatettu rasva päälle.

Jatka paistamista noin puoli tuntia.

Nauti lämpimänä jäätelön kanssa.

Tupla-annoksesta tulee uunipannullinen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Almatar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 5.8g20kcal0.6g4.1g0.1g0.2g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt18g8.1kcal0.6g0.8g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 3.9g5.5kcal0.5g0g0.4g0g
Voimariini, pehmeästi levittyvä0.9g6kcal0g0g0.7g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g8.5g7.1kcal0.1g1.5g0g0.2g
Ruokosokeri1.4g5.7kcal0g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana76g105kcal3.6g15.6g3g0.8g
Valittu annoskoko38g52kcal1.8g7.8g1.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna19g26kcal0.9g3.9g0.8g0.2g
Arvot/100g100g137kcal4.7g20.4g3.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=168826