Kimmon Nakkikeitto

Laita 1,5 l vettä ja paistinpannu kuumenemaan.

Pilko 6 keskikokoista perunaa pieniksi ja laita kiehuvaan suolaveteen.

Pilko perunoiden kypsyessä 15 kalkkunanakkia pieniksi ja ruskista ne pannulla.

Kaada nakit ja kaksi lihaliemikuutiota pataan.

Kun perunat tuntuvat haarukalla viittä vaille kypsiltä, kaada sekaan 1-2 pussia keittojuureksia.

Odota pari minuuttia ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Juhanii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunanakki Atria 5%13g13kcal1.6g0.3g0.6g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g19g11kcal0.3g2.4g0g0.2g
Keittojuurekset, Rainbow6.2g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana76g53kcal4g6g1.2g0.4g
Valittu annoskoko38g26kcal2g3g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna19g13kcal1g1.5g0.3g0.1g
Arvot/100g100g69kcal5.2g7.9g1.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154645