Bataatti-mungpapukeitto

Liota mungpapuja jääkaapissa n. 8 h ennen keittämistä.

Pilko porkkanat, sipuli ja bataatti paloiksi.

Lisää vettä päälle niin, että juurekset peittyvät ja keitä 10 min. Lisää sitten liotetut pavut sekaan ja keitä vielä 10-15 min. kunnes juurekset on pehmenneet.

Soseuta ja lisää vettä tarvittaessa.

Mausta.

236kCal/annos

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

K1rs1kka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 5.4g4.4kcal0.1g0.9g0g0.2g
Mungpapu, Risenta8.3g24kcal2g3.3g0.1g0g
Sipuli 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kurkuma, annos 2g0.1g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Korianteri, tuore, annos 20g0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 21g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana76g60kcal4.2g8.8g0.2g0.4g
Valittu annoskoko38g30kcal2.1g4.4g0.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna19g15kcal1.1g2.2g0.1g0.1g
Arvot/100g100g79kcal5.5g11.5g0.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207344