Tonnikalapastavuoka

Keitä pastat, ja sekota ne kypsinä tunaan, voitele vuoka ja laita uuni n.200-225 asteeseen

sitten laita kattilaan voita, n. 3rkl ja sulata se pehmeeksi, lisää sekaan 2rkl venhäjauhoja, sekoita ja lisää 5dl kermaa tai maitoa, tai molempia.

ja sitten vielä juustoa sekaan, voi olla vaikka raastetta ( ite käytän sitä ) ja sekota.

sit kaadat sen sekotetun mössön vuokaan pasta-tunasekotuksen päälle, ja uuniin [ :) ]

päälle voi ripotella vielä raastetta. 40-50min [ :) ]

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1632 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Penne Rigate (Rainbow), annos 100g12g41kcal1.3g8.7g0.1g0g
Tonnikalaa hiutaleina vedessä (Rainbow)10g9kcal2.3g0g0g0g
Kasvirasvalevite, flora 70, laktoositon 1g6.1kcal0g0g0.7g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta0.5g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Maito, Kevyt12g5.4kcal0.4g0.6g0.2g0g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper3.5g10kcal0.9g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana76g148kcal10g19.2g3.4g0g
Valittu annoskoko38g74kcal5g9.6g1.7g0g
Annoskoko puolitettuna19g37kcal2.5g4.8g0.9g0g
Arvot/100g100g193kcal13.1g25.1g4.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297559