BBQ possu

Leikkaa kaslerit paloiksi ja sekoita lopuista aineista bbq-kastike.

Sekoita yhteen uunivuoassa ja paista n. 175-150 asteessa kunnes rasva sulaa ja liha on revittävissä silpuksi (1,5-2h).

Kaada päälle hieman tomaattipyrettä ja hunajaa ja paista hetki lisää n. 200 asteessa.

Syö esim.

vihreiden papujen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Jemani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasler, a la Atria, Atria (3 viipaletta)31g59kcal4.7g0.3g4.4g0g
Tomaattipyree, Pirkka3.1g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Soijakastike 2.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Hunaja 1.2g4.1kcal0g1g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana77g136kcal9.8g4.4g8.8g0g
Valittu annoskoko38g68kcal4.9g2.2g4.4g0g
Annoskoko puolitettuna19g34kcal2.5g1.1g2.2g0g
Arvot/100g100g177kcal12.8g5.7g11.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325811