Lasagne

Jauhelihakastike:
Ruskista jauheliha, lisää sipuli kuutiot ja suikaloitu porkkana.

Lisää hetken päästä pastkastikkeet, 2tl oreganoa ja 1/2tl mustapippuria.

Kiehauta ja anna hautua kannen alla.

Lisää myöhemmin paprika kuutiot ja salsa.

Juustokastike:
Sulata rasva kattilan pohjalla ja sekoita siihen vehnäjauhot.

Lisää sitten puolet maidosta ja sekoita.

Kuumenna ja lisää loput maidosta.

Keitä pari min, lisää 1/2tl suolaa ja ripaus mustapippuria ja raastettu juusto.

200'C 30-60min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 409 grammaa

Jennyfer
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka nauta-sikajauheliha 20% rasvaa (100g/annos)4.7g11kcal0.8g0g0.9g0g
Sipuli 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 1.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti-valkosipuli pastakastike (Pirkka)4.6g2.7kcal0.1g0.4g0.1g0g
Tomaatti-basilika-pastakastike (Pirkka), annos 390g4.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paprika punainen 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Banderos chunky salsa, annos 300g0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Margariini 70%, keiju laktoositon 0.6g3.6kcal0g0g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.8g2.6kcal0.1g0.5g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 12g5.3kcal0.4g0.6g0.2g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 1.2g4.4kcal0.3g0g0.4g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 0.6g2.2kcal0.2g0g0.2g0g
Pinaattilasagnelevyt (Pirkka), annos 500g4.7g16kcal0.6g3.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana77g103kcal5.2g10.6g4.6g0.2g
Valittu annoskoko39g52kcal2.6g5.3g2.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna19g26kcal1.3g2.7g1.2g0.1g
Arvot/100g100g134kcal6.8g13.8g6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151255