Bataatti porkkana sosekeitto Hajdu

Kuori porkkanat ja bataattit paloittele kattilaan, lisää vesi, tuore basilika, suola ja pavut.

Soseuta keitto kun porkkanat ja bataatti kypsät lisää juusto ja kerma kieuhauta vielä kasaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Hajdu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi20g0kcal0g0g0g0g
Bataatti, kuorittu 9g7.3kcal0.1g1.5g0g0.3g
Porkkana 3.5g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Papuja tomaattikastikkeessa (Euro-shopper), annos 400g3.5g2.8kcal0.2g0.5g0g0g
Basilika, tuore0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)1.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Philadelphia Light, valkosipuli & yrtit (Kraft), annos 5g1.4g2.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana77g29kcal0.8g4.8g0.4g0.8g
Valittu annoskoko38g14kcal0.4g2.4g0.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna19g7kcal0.2g1.2g0.1g0.2g
Arvot/100g100g37kcal1g6.3g0.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319193