Uunipäärynät

Huuhdo päärynät ja puolita ne. Sivele leikkauspinnoille sitruunamehua.

Sulata voi ja sekoita joukkoon kaneli, hunaja ja pähkinärouhe.

Asette päärynän puolikkaat uunivuokaan leikkauspinta ylöspäin ja lusikoi pähkinäseosta päälle.

Kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 30 min,

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Mimosa76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Päärynä, punnittu kuorineen 34g13kcal0.1g2.4g0g1.2g
Sitruunamehu, laimentamaton0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Voi 1.1g7.9kcal0g0g0.9g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g1.2g3.8kcal0g0.9g0g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl0.8g5kcal0.1g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana77g63kcal0.4g7.2g2.8g2.4g
Valittu annoskoko39g31kcal0.2g3.6g1.4g1.2g
Annoskoko puolitettuna19g16kcal0.1g1.8g0.7g0.6g
Arvot/100g100g81kcal0.5g9.4g3.6g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348598