Jauhelihamakaroni

Keitä makaroni pussin ohjeen mukaan ja käytä halutessasi suolan asemesta liemikuutiota.

Paista jauheliha ja lisää siihen jauhelihamauste.

Sekoita keskenään makaroni ja jauheliha.

Huom! Makaronin määrä raakana joka ohjeessa, kypsänä tuplaten ja jauhelihan määrä jo paistettuna.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni, keitetty (Myllynparas), annos 100g25g43kcal1.7g8.1g0.3g0.7g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g1g2.1kcal0.1g0.2g0.1g0g
Naudan paistijauheliha 10% kypsennetty ilman rasvaa, annos 100g13g27kcal3.1g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana77g145kcal9.8g16.6g4g1.4g
Valittu annoskoko39g73kcal4.9g8.3g2g0.7g
Annoskoko puolitettuna19g36kcal2.5g4.2g1g0.4g
Arvot/100g100g188kcal12.7g21.6g5.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=193943