Kebab-liha

Sekoita mausteet öljyyn tasaiseksi tahnaksi.

Sekoita käsin vaivaten tahna ja jauheliha keskenään, niin että ilma puristuu pois.

Muotoile makkaratangon muotoiseksi ja pakkaa tiiviisti folioon.

Paista uunissa 100 asteessa noin 3-4tuntia.

Anna vetäytyä vähintään 15min.

Vuole veitsellä ohuiksi siivuiksi ja käytä uunissa pellillä grillivastuksen alla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 1.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Mustapippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 35g45kcal7.3g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana77g126kcal14.6g0.6g7g0.4g
Valittu annoskoko39g63kcal7.3g0.3g3.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna19g31kcal3.7g0.2g1.8g0.1g
Arvot/100g100g163kcal19g0.8g9.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197200