Sieni-porkkanamuhennos

250 g suppilovahveroita
100 g porkkanasuikaleita
1 (100g) sipuli
5 (35g) valkosipulin kynttä
suolaa myllystä
Sitruunapippuria ( ei sisällä suolaa)
1 tl Provencale yrttimauste
1 rkl Luomu kylmäpuristettua rypsiöljyä
1 rkl Flora Culinesse
Muutama tippa sitruunaa

1) Sienet, sipulit ja porkkanasuikaleet freesataan Flora Culinesse ja luomu rypsiöljy seoksessa.

2) Kaurakermavalmiste lisätään
3) Maustetaan sitruunapippurilla, yrttimausteella, suolalla ja muutamalla tipalla sitruunamehua
4) Maistetaan
5) Muhennos on hyvää esimerkiksi lohimedaljonkien, itsetehtyjen lihapullien tai vaikka uunijuuresten kanssa.

Jos jotakin jää tähteeksi, sen voi syödä lämpimän voileivän päällä.

Ei kun nautiskelemaan!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Marjusaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g16g4.7kcal0.2g0.6g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.3g1.8kcal0g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 2.2g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.8g7.5kcal0g0g0.8g0g
Flora culinesse0.9g7kcal0g0g0.8g0g
Kaurakermavalmiste, purkki (Oatley), annos 250g6.3g5.6kcal0.1g0.4g0.4g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana77g61kcal1.2g4.2g4g0.8g
Valittu annoskoko39g31kcal0.6g2.1g2g0.4g
Annoskoko puolitettuna19g15kcal0.3g1.1g1g0.2g
Arvot/100g100g80kcal1.6g5.5g5.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313026