Katkarapu-oliivikastike

Freesaa sipulit ja valkosipulit vähässä rasvassa.

Lisää tomaattimurska ja tl sokeria sekä suolaa.

Anna porista hetki ja lisää sitten oliivit ja ketsuppi.

Lisää jäiset katkaravut aivan lopussa, etteivät sitkisty.

Mausteeksi esim basilikaa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Thelena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora normaalisuolainen (Flora), annos 5g0.4g2.2kcal0g0g0.2g0g
Katkarapu 3.1g2.1kcal0.5g0g0g0g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)0.4g0.7kcal0g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 4.2g8.2kcal0.1g0.1g0.8g0.2g
Sokeri 0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Katkarapu 19g13kcal2.7g0g0.2g0g
Ketsuppi 4.2g3.8kcal0.1g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana77g67kcal7.2g3.2g2.6g0.6g
Valittu annoskoko38g33kcal3.6g1.6g1.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna19g17kcal1.8g0.8g0.7g0.2g
Arvot/100g100g87kcal9.4g4.2g3.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71073