Kasvisminestrone

Mausteet: sitruunapippuri, savupaprikajauhe

Ohje:

Kuullota sipuli ja valkosipuli öljyssä.

Lisää porkkanat ja jatka kuullottamista jonkin aikaa.

Lisää vesi, spaghetti, tomaattimurska, liemikuutio ja mausteet.

Keitä, kunnes spagetit ovat kypsyneet.

Lisää pavut ja jatka keittämistä, kunnes pavut ovat kuumia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 493 grammaa

Sirahvi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g10g3.4kcal0.1g0.6g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.3g2.6kcal0g0g0.3g0g
Pavut, ohuet vihreät, Pirkka2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g2g6.8kcal0.3g1.4g0g0.1g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.3g0.7kcal0g0g0.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.5g0.7kcal0g0.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 20g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana77g31kcal0.8g4.8g0.8g0.4g
Valittu annoskoko39g15kcal0.4g2.4g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna19g8kcal0.2g1.2g0.2g0.1g
Arvot/100g100g40kcal1g6.2g1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302625