Meksikolainen lihapata

Silppua sipuli, viipaloi paprikat ja valkosipulit.

Ruskista jauheliha paistokasarissa öljyssä.

Lisää kasariin sipulisilppu ja anna hautua hetki.

Vaihe 2
Lisää myös paprikasuikaleet, valkosipuliviipaleet, herkkusienet ja lihaliemikuutio.

Huuhtele tölkki vedellä ja kaada huuhdeliemi kasariin.

Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia.

Vaihe 3
Mausta oreganolla, chilijauheella ja tomaattipyreellä.

Ripottele pinnalle persiljaa.

Tarjoa riisin ja vihreän salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Anniina83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha13g21kcal2.4g0g1.2g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g2.2g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Vesi7.8g0kcal0g0g0g0g
Paprika keltainen 3.7g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika punainen 3.7g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 1.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 3.1g0.5kcal0.1g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana77g57kcal5.4g2.4g2.6g0.8g
Valittu annoskoko38g29kcal2.7g1.2g1.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna19g14kcal1.4g0.6g0.7g0.2g
Arvot/100g100g75kcal7g3.1g3.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267437